València es prepara per a acollir el Festival Internacional de Ajedrez ‘Valencia Cuna’ 2018

Esta edició destaca la participació de l'equip ucraïnès de Lviv, bressol dels grans mestres d'escacs del país i seu de l'escola més important d'escacs d'Ucraïna.

ajedrez

El Club d’Escacs Ciutat Vella organitza un any més, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, el Festival Internacional de Ajedrez ‘Valencia Cuna’. Un esdeveniment anual que aglutina multitud d’activitats relacionades amb els escacs i que compta amb la celebració de la dosena edició del singular torneig per equips ‘Ciutat de València’.

Un festival cada vegada més reconegut internacionalment com ho demostra el fet que, l’any 2016, participara en ell la campiona mundial Hou Yifan.

Per a esta edició, entre altres esdeveniments, en el festival destaca el Torneig Internacional Individual i el Torneig Internacional per Equips on hi ha representants de diferents països europeus així com de tot l’estat espanyol. Cal destacar la participació de l’equip de la ciutat ucraïnesa de Lviv, bressol de la majoria de grans mestres que ha donat Ucraïna al llarg de la història i actualment l’escola més important d’escacs de tot el país. També cal destacar la participació del club francès Gujan-Mestras Échecs, els madrilenys de Collado Villalba i els bascos del Club Esportiu Elkano Getaria entre uns altres.

Festival Internacional d’Escacs ‘València Bressol’