València tindrà un pla d’ocupació per a aturats majors de 55 anys

La iniciativa arrancarà el pròxim mes d'octubre per a ajudar a un total de 80 persones amb una situació d'atur de llarga durada.

València Activa llançarà un pla específic destinat a persones aturades majors de 55 anys amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar la seua cotització abans de la jubilació. Així ho ha anunciat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, en parlar de la campanya d’ocupació Oportunitats”. Un programa dirigit a aturats de llarga durada que arrancarà de nou a l’octubre per a ajudar a un total de 80 persones.

Este anunci ha tingut lloc durant el balanç dels tres anys de la marca València Activa, una iniciativa que aglutina tota l’oferta en matèria d’ocupació, empreniment i formació de l’Ajuntament amb la que ja s’han beneficiat més de 2.600 ciutadans a l’hora de trobar treball.

València Activa també és clau en la formació i és que per les seues aules gratuïtes ja han passat prop de 10.000 alumnes. Per a este servei hi ha un total de 9 oficines de ‘Barris per l’Ocupació’ i tres centres itinerants per a atendre als pobles de València, una xifra que augmentarà a l’octubre amb l’obertura d’un nou espai en Malilla.

Dins de tot aquest programa de formació i ocupació l’Ajuntament no ha oblidat l’emprendimiento. Gràcies a ‘Reactivem’ el consistori ja compta amb 37 empreses cedents i 69 sol·licituds de persones emprenedores interessades a continuar amb un negoci que ja està en marxa.

http://7televalencia.com/valencianos-sueldo-primer-empleo/