gira norteamericana

El València CF va aconseguir un triomf en l’últim partit de la gira nord-americana, quart d’aquesta pretemporada, després d’imposar-se per al FC Cincinnati amb gols de Nando i Zaza.

El conjunt valencianista arribava a la cita amb ganes de rescabalar-se de la derrota davant el NY Cosmos i aconseguir un triomf amb el qual acomiadar-se d’aquesta gira nord-americana. D’inici, Marcelino va optar per alinear a Net, Montoya, Vezo, Javi Jiménez, Centelles, Nando, Parell, Medrán, Orellana, Negredo i Zaza. El FC Cincinnati, més rodat en quant a partits jugats recentment, va començar tenint el control de la pilota, encara que a poc a poc el VCF va ser trobant el seu lloc en el camp. En primer a intentar-ho va ser Medrán, amb un tret molt llunyà que es va marxar alt primer i amb un potent derechazo que atraparia Hildebrant després. La resposta arribaria amb una fuetada de Quinn que va manar a córner Net. Una de les més clares la va tenir Zaza, que no obstant açò no va arribar a rematar amb claredat un mà a mà després d’una passada de Parell que va acabar enviant la defensa a córner. En aqueix servei de cantonada precisament Javi Jiménez tindria una bona oportunitat, amb un cabezazo que es va marxar directament fóra. Amb el VCF com a clar dominador, i creant molt perill amb pilotes llargues a Zaza, es va arribar al descans.

Després del pas per vestuaris, l’únic canvi per part valencianista va ser l’entrada d’Abdennour en lloc de Javi Jiménez. L’equip valencianista va començar amb la pressió molt alta, amb ganes de marcar un gol per a encarrilar la victòria. Una altra vegada Medrán va ser el primer a tenir una ocasió, amb un tret sec que detenia Jaye. I el primer no va tardar a arribar. Parell va llançar una superba passada en profunditat cap a Nando, que després d’una bona carrera va definir amb classe davant Jaye. Amb el pas dels minuts, Marcelino va donar entrada a Eugeni, Nacho Gil, Nacho Vidal i Rafa Mir. Ja en l’últim minut, i després de pujar el portera a un córner, el VCF va aprofitar al contraatac per a fer el segon mitjançant Zaza.

D’aquesta manera el València CF tanca la gira nord-americana amb una derrota, davant el NY Cosmos (2-0), i una victòria, davant el FC Cincinnati (0-2).