Diferents varietats de tomaca en receptes originals es donen cita en el Mercat de Colón

Arranca la II Semana Toma Tomate, una proposta gastronòmica amb la tomaca valenciana com a ingredient principal.

L’estiu ja s’ha instal·lat en la ciutat i els valencians cerquen pal·liar les altes temperatures amb aliments frescos que reduïsquen els efectes de la calor. Ací juga un paper rellevant la tomaca valenciana, per açò el Mercat Colón celebrarà durant deu dies la II Setmana Toma Tomate, una cita gastronòmica dedicada a este producte local i de temporada.

Durant este període, els restaurants i cafeteries del Mercat Colón presentaran receptes especials amb diferents varietats de tomaca per a gaudir de l’estiu més mediterrani des del centre de la capital del Turia.

Els amants de les amanides en qualsevol de les seues versions podran provar diferents classes de tomaca. Mentres en la Casa de l’Orxata s’apostarà per la varietat de platja, en Bocados Café s’optarà pel cherry i Ma Khin Cafè delectarà amb tomaca verda, entre moltes altres propostes.

Presentació de la II Semana Toma Tomate en el Mercat Colón.

Amb esta iniciativa, l’Associació de Comerciants del Mercat Colón pretén donar protagonisme als productes saludables i de proximitat com és la tomaca. Per açò, este edifici singular de València es convertirà del 6 al 15 de juliol en un punt de trobada única per a gaudir de la millor gastronomia valenciana durant l’estiu.