Tapes gourmet acompanyades d’un quinto de cervesa Turia

'De tapes amb Turia' ha celebrat la seua sisena edició a València i en la qual s'ha pogut gaudir d'una sèrie de propostes gastronòmiques originals.

Tapes gourmet acompanyades d’un quinto de cervesa Turia. Aquesta és la premissa de tots els establiments que participen en la Ruta de la Tapa, De tapes amb Turia és una iniciativa gastronòmica en la qual participen 33 restaurants i que proposen 30 opcions innovadors i assessorades per Germán Carrizo de Tàndem Gastronòmic.

Des del restaurant Panamerá, la seua proposta és una fusió avantguardista que barretja carns locals amb fruites tropical ja que han elaborat una carrillera de porc amb una salsa àcida de fruita de la passió i que en boca aporta una sensació molt plaent.

 Un altre dels restaurants que s’ha sumat a aquesta sisena edició de tapes amb Turia és el Hansel & Crepel. Aquest establiment especialitzat en crepes, sobretot salats, ha creat per a l’ocasió un tartar molt especial

De tapes amb Turia estarà en marxa a València fins al 24 de juny. València ha viscut durant 10 dies un autèntic festival de sabors amb les creacions nacionals i internacionals que permeten que el públic puga degustar propostes tan diferents i exquisides.