Assassinen a tirs a una actriu de la serie “Urgències”

La dona morta ja va tenir un conflicte en 2017 amb George Clooney

Protagonistas de la serie Urgencias

L’actriu Vanessa Marquez ha mort després de rebre un tir d’un policia a Estats Units. Pel que sembla, Marquez va cridar l’atenció dels seus veïns pel seu mal estat i l’havien vist convulsionando. El xèrif ha informat per les xarxes socials que no dubto a disparar després que l’actriu de 49 anys va treure una rèplica d’una pistola i va apuntar als agents de l’autoritat nord-americana.

Vanessa Marquez era l’actriu que encarnava a una infermera que es deia Wendy Goldman. La sèrie explica el dia a dia professional i personal dels doctors i infermeres de la sala d’urgències del fictici Hospital County General del comtat de Cook, Chicago, Illinois.

Els metges durant més d’1 hora van estar intentant controlar l’estat de l’actriu, però finalment el xèrif va haver d’actuar en veure la pistola. Márquez havia publicat a les seues xarxes socials que sofria una malaltia celíaca i altres trastorns del sistema immunitari.

La dona morta ja va tenir un conflicte en 2017 amb George Clooney, acusant-li de ficar-la en una llista negra per no treballar en sèrie de televisió per descomptat assetjament sexual i per discriminació racial. L’actor i company de la seriï Urgències va compartir un comunicat on responia que no tenia coneixement dels fets, i que en la producció ell era un simple actor, no produïa ni dirigia la mítica sèrie que s’ha vist per tot el món.