Salva a una xiqueta de morir ofegada en una piscina de Godella

El militar que gaudia del seu dia lliure va veure a la xiqueta com es submergia dins de la piscina i es va llançar a rescatar-la.

salva piscina

El soldat David Mejorada ha salvat la vida a una xiqueta de tres anys que s’havia endinsat en una piscina del centre esportiu i sociocultural militar Reina Sofia a Godella aquest passat diumenge.

El militar que es trobava fora de servei es va llançar a l’aigua, la va traure i la va reanimar. La menor havia engolit aigua, però de seguida, va reaccionar, per la qual cosa no va ser necessària la presència dels serveis d’emergència.

La xicoteta s’havia aventurat sola i va iniciar una excursió per un recinte restringit militar. El centre Regna Sofia és un ampli complex que disposa de  instal·lacions com a cafeteria, gimnàs, sauna, pistes esportives, piscina, paelleros i zona de pícnic. Es tracta d’un àrea restringida a la qual solament poden accedir els socis –militars i guàrdies civils– i els seus familiars o descendents.

La família es trobava elaborant una paella en la zona dels paelleros quan es percataron de l’absència de la xiqueta. Va ser la mare de la xiqueta qui va decidir aproximar-se fins a la piscina del complex i va ser la mateixa qui va alertar a dues persones practicant una reanimació a una xiqueta en la piscina, quan va reconèixer la roba de la seua filla.

Els pares han agraït la seua acció salvadora, fins i tot, el pare de la xicoteta es va personar en el complex l’endemà per a agrair la labor al soldat que va salvar a la seua filla de morir ofegada.

El soldat ha rebut una felicitació per la seua heroica acció a través de la xarxa interna militar de l’oficina de comunicació de la Caserna Terrestres d’Alta Disponibilitat per a «ressaltar la seua exemplar acció».