Reviu l’èxit de la 15K Massamagrell

La XVI edició de la 15K de Massamagrell va tornar a ser un èxit en el qual 2.698 atletes van aconseguir creuar la meta, en la qual fins al moment és la carrera més participativa del circuit.

La XVI edició de la 15K Massamagrell va tornar a ser un èxit en el qual 2.698 atletes van aconseguir creuar la meta, en la qual fins al moment és la carrera més participativa del circuit. D’elles el 20% van ser dones, una dada important si tenim en compte que el 15K de Massamagrell presenta un perfil exigent i que requereix una major especialització.
Les condicions climatològiques, més pròpies del clima estiuenc, van fer mossa en els nombrosos participants que van tenir problemes per a suportar la intensa calor. No va anar així en el cas del vencedor i la vencedora de la prova, el keniata Menju Kiprono i l’extremenya Cristina Jordán.

La prova regna del Circuit de Carreres de la Diputació no s’ha vist afectada per la seua proximitat en el temps a la prestigiosa Volta a Peu i ha repetit l’èxit de passades edicions en un circuit a través de la vila i dels polígons propers a Massamagrell.

El Circuit de la Diputació continuarà el 27 de maig amb la VI edició de la 10K Nocturna Platja de Gandia-Memorial Toni Ferrers.