Puerta Azul
SHARE

Des que els habitants de la Muralla Roja de Calp es posaren en peus de guerra contra els instagramers, un nou punt de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en el nou objectiu dels usuaris d’aquesta xarxa social: la porta blava de la cala de Portixol a Xàbia.

El peculiar edifici dissenyat per l’arquitecte català Ricardo Bofill i que se situa en el municipi costaner de Calp, ha sigut durant molts anys el lloc de peregrinació de curiosos i aficionats a la fotografia per a realitzar les seues instantànies que després publicaven en Instagram. Avui la comunitat de veïns de l’immoble han prohibit l’entrada als fotògrafs que es passejaven a pler pel laberint d’escales. D’aquesta manera s’eviten altercats, situacions d’inseguretat i tornen a preservar la intimitat de la seua llar.

Per aquest motiu, molts són els que han trobat en la porta blava de la barraca de la Cala del Portitxol a Xàbia, el nou decorat per a les seues fotos d’estiu arribant a contar-se per milers els selfies i posats que s’han penjat aquest estiu en les xarxes socials.

La Cala del Portitxol o Cala de la Barraca es troba entre Cap Prim i Cap Negre a Xàbia i és assídua per afeccionats als esports aquàtics com el submarinisme, canoa o piragua i compta amb un dels fons marins més impressionants de la Comunitat Valenciana.