El PP envia a Pedro Sánchez un bitllet d’AVE perquè assistisca a l’Arenal Sound

Caballero demana que Sánchez retorne els 15.000 euros del viatge amb avió al FIB i ho destine a subvencionar el transport públic en festivals.

Arenal

Les Noves Generacions del Partit Popular (NNGG) han remès un bitllet d’AVE a Pedro Sánchez perquè el pròxim 3 d’agost acudisca a l’Arenal Sound de Borriana “i no haja de fer-ho en l’avió Falcon carregant una despesa de més de 15.000 euros a les arques públiques”.

Així ho ha anunciat esta vesprada en l’acte públic Ruta Jove en Benicassim el president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero, qui ha instat a Sanchez a afegir este festival “en les seues cites culturals oficials” per a promocionar els festivals musicals de la Comunitat. “Si agafa l’AVE, que ja arriba fins a Castelló gràcies a la gestió de l’anterior govern, estalviarà temps i, sobretot, diners als contribuents. Si ve al festival en AVE pot esmenar el seu error”.

El líder juvenil ha recomanat a Sánchez reparar el cost del seu polèmic viatge privat al FIB amb avió “aportant el mateix import per a subvencionar als joves el transport públic a festivals a la Comunitat i afavorir el seu accés. Retornar el cost del seu viatge destinant-ho als ciutadans seria un bon gest”.

Un abonament-transporte per a assistir a tots els festivals valencians

“Si hi ha diners per a avions, comitiva presidencial i sales vip, també deu haver-hi diners per a fer més accessible als joves l’assistència als festivals”, ha afegit.

“Els que venien a dignificar el públic i a donar exemple als altres, fan ara ostentació de poder venint amb avió presidencial i aterrant en l’aeroport de Castelló que tant havien demonizado. Ara es pot anar a Castelló en AVE i avió gràcies als governs populars” ha indicat.

Caballero ha assenyalat que “tant l’Arenal Sound com la resta de festivals que se celebren en la nostra Comunitat s’han convertit en un referent turístic que cal fomentar i recolzar. Des de NNGG apostem pel turisme de festivals fomentant el transport públic per a assistir a un cost reduït per als joves a través d’un abonament transporte jove subvencionat”.

En este sentit, el Grup Popular en Les Corts ha presentat per registre una proposta en la que a crear un abonament-transporte jove per a assistir a tots els festivals de la Comunitat Valenciana i afavorir el desplaçament als mateixos.

http://7televalencia.com/fib-25-aniversario/