El partit del València CF enfront de l’Al-Nassr es veurà en directe per À Punt

El Valencia CF está de enhorabuena porque vuelve a la Champions League

Foto: Valenciacf.com / Lázaro de la Peña

Punt À Punt emetrà el seu primer programa en directe aquest dimecres i serà el partit de futbol amistós entre el València Cf i Al-Nassr. L’equip valencianista es desplaçarà a AràbiaSaudita per fer un homenatge a l’ex futbolista Fahd Al-Hurif, un dels promotors de la trobada. El partit estarà comentat per periodistes de ÀPunt i el senyal l’oferirà Mediapro. Les proves tècniques continuen a bon ritme.

El València CF està d’enhorabona perquè torna a la Champions League després de 3 temporades sense jugar la màxima categoria. La competició ha augmentat els ingressos per als clubs participants la propera temporada 2018-19, segons la pàgina del valenciacf.com es repartiran 1.900 milions d’euros. L’entitat blanquinegra ingressarà 15 milions d’euros pel simple fet de participar en la propera edició de la Champions, quantitat a la qual caldrà sumar 900.000 euros per cada empat i 2,7 milions per triomf en els sis partits d’aquesta liguilla inicial. En el cas que els de Mestalla superen la fase de grups disputarien els vuitens de final amb un botí de 9,5 milions d’euros. Si arriba a quarts de final ingressaria 10,5 milions i 12 milions més per aconseguir la semifinal. Per a l’últim i decisiu partit de la Champions el finalista percebria 15 milions, mentre que el campió guanyaria un total de 19 milions d’euros en la final que es disputarà en el Wanda Metropolità.

Segons la pàgina valenciacf.com, sense explicar els empats o victòries dins de la fase de grups, el campió de la màxima competició continental ingressaria una mica més de 76 milions d’euros per avançar totes les eliminatòries. Una dada a tenir en compte és que un club que, en la fase de grups, fora capaç d’aconseguir sis victòries els emoluents ascendirien a 16,2 milions d’euros més només per aquest rècord. Tot això sense oblidar els ingressos per el ‘market pool’ i pel ‘ránking històric’, uns al·licients que portarien al campió continental a rondar o fins i tot superar els 100 milions d’euros d’ingressos.