El Palau de Congressos augmenta les seues activitats en un 75%

Els bons resultats han reduït part de l'endeutament financer del recinte amb les entitats privades.

actividades

El Palau de Congressos de València celebra un increment de les activitats congressuals internacionals i corporatives en un 75% en els primers set mesos del 2018. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta del Palau de Congressos, Sandra Gómez, ha presentat en la reunió del Consell d’Administració els resultats de la gestió realitzada durant els primers set mesos de l’any. Segons l’informe emès, s’ha incrementat en un 150% de convencions gràcies a la celebració de 62 esdeveniments en els quals han assistit 55.703 persones.

Gómez ha destacat el “caràcter fortament internacional dels actes albergats, fonamentalment congressos internacionals, que han augmentat en un 75% respecte al mateix període de 2017”. Així mateix, ha ressaltat que “els resultats han permès que la xifra de negoci internacional haja aconseguit el 42% de l’activitat total”.

El superàvit de 614.277 euros obtinguts per les activitats del recinte l’any 2017 ha permès que el Congrés d’Administració haja aprovat la proposta de destinar 487.734,05 euros per a amortitzar part de l’endeutament financer privat.

La directora ha rememorat que des de la seua inauguració en 1998, l’edifici dissenyat per Norman Foster “ha acollit 2.700 esdeveniments i dos milions d’assistents, generant a la ciutat dos milions de pernoctacions”. “L’impacte econòmic directe i indirecte d’aquesta activitat ascendeix a 1.100 milions d’euros, més de 36 vegades al cost de l’edifici”, ha conclòs.