Multitudinària ofrena de flors a Alfafar a la Verge del Do

Centenars de fallers de la localitat van protagonitzar el fervor que senten per la Verge del Do, la patrona de la localitat.

Alfafar ha viscut amb intensitat els dies de la setmana gran de les Falles. Ahir a la vesprada la localitat va viure un dels actes més emotius de les festes falleres, l’Ofrena de flors. Centenars de fallers de la localitat van protagonitzar el fervor que senten per la Verge del Do, patrona de la localitat.

D’una manera molt especial van viure l’Ofrena Marta Berlanga, Patricia Raga i David Zacarés, Fallera Major, Fallera Major Infantil i el President Infantil. Per la seua banda, el President de la Junta Central Fallera d’Alfafar i Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, mostrava la seua satisfacció per l’èxit d’assistència a l’Ofrena de Flors de la localitat.

L’Ofrena de Flors a Alfafar es viu sempre com un homenatge molt especial a la patrona que omple de color, tradició i sentiment els carrers de la localitat. Són en total set les falles que representen aquesta festa a Alfafar: La Fila, Parque Alcosa, Huerto del Conde, Pensado y Hecho, El Sequer, La Amistad y Sant Jaume. Unes comissions que han treballat durant tot l’any perquè el resultat siga tan bé com siga possible i que les Falles del 2018 facen història en la localitat.