Naix la Societat Civil Valenciana per a lluitar contra la despoblació territorial i la infrafinanciación

Esta organització sense ànim de lucre cerca ser una defensora de les identitats locals i generals alhora que es lluita pels interessos de tots els valencians.

Fomentar la convivència i millorar les condicions de vida de tots els valencians és l’objectiu de la Societat Civil Valenciana. Esta organització sense ànim de lucre arranca en la capital del Túria per a donar resposta al dèficit d’institucions centrades en la resolució dels problemes reals de les persones.

Des de la Societat Civil Valenciana critiquen qüestions com la despoblació, el finançament autonòmic o la desafecció entre Castelló, València i Alacant. Una sèrie de qüestions que la política continua sense resoldre.

En eixe conjunt és vital el sentit de pertinença que es defensa des de la Societat Civil Valenciana. Esta associació aposta per les identitats locals, comarcals i autonòmiques dins d’un món global i internacional.

Encara que la Societat Civil Valenciana es va constituir el passat mes de maig, és ara quan arranca la seua marxa amb 15 membres de diferents ideologies al capdavant.

Les seues accions van des de la defensa general dels interessos valencians, passant per la transparència com a motor de desenvolupament i futur, així com la cohesió territorial per a crear una Comunitat Valenciana més forta, rica i diversa.