Nadal guanya davant 10.000 persones en el Carrer Xàtiva

El balear ha tornat a las pistes amb éxit tras la lesió en el Obert d'Australia

Els quarts de final de la Copa Davis ha començat a jugar-se aquest divendres en la pista de terra batuda, s’ha enfrontat al tennista de Xàbia, David Ferrer, que no ha aconseguit guanyar al número u alemany, Alexander Zverev, Rafa Nadal si que ha guanyat davant el número dos alemany, Philipp Kohlschreiber.

Deu mil persones han recolzat a l’equip espanyol per passar a la següent ronda de la Davis, les graderies han aplaudit l’esforç de David, Rafa i la resta de jugadors espanyols, que han buscat a València fer un pas més cap a la qual seria la seva sisena Ensaladera.

Nadal en el coso de la calle Xàtiva
El equipo español capitaneado por Nadal

El balear ha tornat a les pistes amb èxit després de la lesió en l’Obert d’Austràlia el passat mes de gener, ha estat un esdeveniment esportiu de repercussió mundial, la volta de Rafa Nadal a València 13 anys després. El llavors prometedor tennista, que va participar en el Open de la Comunitat Valenciana, començava a despuntar la seva llegenda en terra batuda; avui lidera a l’equip espanyol de la Davis com a número u del món després d’haver conquistat 16 tornejos de Gran eslam.

Animación a Nadal en la plaza de Toros
Miles de aficionados con la bandera apoyando a Nadal