Més de 1.000 nadadors participen en la 26ª Travesía a Nado València

La Marina de València acull esta nova edició que compta amb un recorregut llarg de 2.500 metres i un circuit més curt de 750 metres de distància.

nadadors

Les inscripcions per a participar en la Travesía a Nado València, que este dissabte celebra la seua 26a edició, estaran obertes fins al dimarts 24 de juliol a les 12 hores, accedint a través de la pàgina web de l’esdeveniment. La tradicional prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Federació de Natació de la Comunitat, torna a la Marina de València amb una nova edició en la qual s’espera superar la xifra de 1.000 nadadors.

La clàssica cita, pertanyent al Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat, donarà començament a les 9 hores, moment en què tindrà lloc l’eixida de la travessia curta, de 750 metres de distància. A continuació, a les 9.30 hores, arrancarà la prova principal, puntuable en el Circuit, i en la qual els participants de les diferents categories hauran de completar un recorregut de 2.500 metres.

nadadores

Un total de nou categories es disputaran la distància llarga -2.500 metres- que engloba des d’alevins, xiquets i xiquetes de 13 i 14 anys, fins a veterans de 6a categoria, aquells nascuts en 1943 i anys anteriors. Les eixides es produiran en sis torns amb un marge de 10 minuts entre cadascuna d’elles.

La Travessia nadant València supera amb aquesta edició el quart de segle convertida, sens dubte, en una gran oportunitat perquè els amants d’aquest esport puguen gaudir i disputar una de les travessies més emblemàtiques del calendari.

http://7televalencia.com/participar-travesia-nado-valencia/