Miró qualifica de “bobada” la polèmica sobre les seues escultures sexuals

L'artista ha inaugurat la seua nova exposició en La Marina on ha posat l'accent en la necessitat d'apostar per una major "educació sexual".

L’antiga seu de l’Alingui obri hui les seues portes convertida en ‘La Base’, el nou espai cultural de la Marina que arriba per a convertir-se en l’enclavament de la creativitat. Allí se situa la nova exposició d’Antonio Miró, una col·lecció de 170 peces que ha arrancat en el carrer carregat de polèmica per les formes eròtiques amb les que evoca l’art grec.

Miró ha assegurat que es tracta de “una bobada” i que ell no ha representat gens “excepcional”. L’artista considera que no tots els públics han sigut capaços d’entendre el seu art i és ací on assegura que resideix el vertader problema. Per a tots ells la recomanació de Miró és clara: apostar més per l’educació sexual.

L’artista alcoià convida a tots els públics a gaudir de l’exposició “Antonio Miró a la Base”, una mostra que podrà visitar-se fins al 30 de desembre en ‘La Base’. Miró assegura que la seua obra despertarà l’interès del públic més enllà de la polèmica i és que afirma que l’exposició convida a la reflexió i el diàleg de tots els amants de l’art.

Los valencianos opinan: ¿arte o erotismo?