Tornen les pluges a la província de València

Les temperatures rondaran els 27 graus malgrat les precipitacions.

En quant al temps avui cels coberts. Preludi dels ruixats que apareixeran demà. Les temperatures, malgrat els núvols, seran altes ja que rondaran els 27 graus en les hores centrals del dia. Per tant, consell per a avui: vagen preparant el paraigua

Perquè demà començarà el dia ennuvolat i les pluges apareixeran al llarg del matí. Al migdia els ruixats seran generalitzats durant tot el dia. El mercuri baixarà un parell de graus i la màxima serà de 25 graus

Pluja en tota la província de València. No es lliura cap localitat. En totes plourà de manera més o menys intensa. Les temperatures oscil·laran entre els 21 graus de Requena i els 25 de València i Alzira.

Per a la resta de les setmana. El dissabte seguirà plovent. Però el cap de setmana els acabarem més o menys be perquè cessaran les precipitacions, encara que s’espera que tornen per al dimarts.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en un nivell verd, és a dir, un nivell baix. Així i tot cal extremar les precaucions i davant qualsevol albirament cridar al 112 nombre del centre d’emergències de la Generalitat.