Pluges per a acabar la setmana

Malgrat els cels ennuvolats el termòmetre aconseguirà els 32 graus en alguns punts de la província de València.

Quant al temps d’avui, el paraigua ens haurà fet falta en algun moment del dia ja que hi ha hagut precipitacions durant el matí. Encara que les pluges han cessat a la vesprada, el cel s’ha mantingut ennuvolat. Encara que és temps és més propi de la tardor, les temperatures s’han mantingut estiuenques ja que les màximes han sigut de 27 graus.
Per a demà, el dia començarà assolellat però no es confien ja que els núvols aniran apareixent a poc a poc i es quedaran durant tota la jornada. El que sí variarà serà el mercuri ja que ascendirà fins als 29 graus de màxima. És a dir, que demà fa calor. No es posen màniga llarga encara que vegen el cel ennuvolat perquè no va a refrescar.
Els núvols estaran en tota la província de València. Però cura amb el termòmetre perquè en localitats com Aiora es registraran màximes de 32 graus o a Ademús de 31, és a dir, dia calorós en tot el territori. Les mínimes serà de 13 graus a l’interior pel que sí farà fred a l’hora de dormir.
De cara el cap de setmana. Si estan pensant a apurar els últims dies que queden d’estiu per a anar a la platja, de moment no podrà ser perquè tant el dissabte com el diumenge estaran ennuvolats. L’inici de la setmana que ve serà assolellat però de seguida s’ennuvolarà. Açò sí, el termòmetre rondarà els 32 graus.
Quant al risc d’incendis. La província de València està pintada de verd pel que ens trobem en nivell baix. Així i tot, davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el nombre d’emergències de la Generalitat.