Les joies de Coolook, les preferides de donya Letizia

La sobirana espanyola tria els dissenys d'aquesta joieria, amb presència en la milla d'or de València, per a la majoria de les seues aparicions públiques.

Quan la reina Letizia va vindre a València per última vegada a presidir en IV Congrés de Malalties Rares, el que més va cridar l’atenció de la seua vestimenta. van ser les arracades articulats d’or color champany i ametista verda. Un disseny de la joieria Coolook i que, des de fa quasi un any, reina en la milla d’or de la capital del Túria. Però el com, quan i per què la sobirana va adquirir esta joia, segueix sent un misteri per als responsables de la signatura a València.

La reina d’Espanya, des que forma part de la Família Real, sol lluir productes valencians en cada aparició pública que realitza. Un fet que potencia, encara més, la marca Espanya sobretot en l’estranger.

Però la sobirana espanyola no és l’única personalitat de l’aristocràcia mundial que llueix els dissenys d’esta joieria. Mari Chantal Miller, esposa del príncep hereu de Grècia, també ha apostat pels dissenys de Coolook.

Des de la firma manifesten el seu gust perquè totes les dones consumen els seus dissenys, però confessen que amb donya Letizia, especialment, han trobat a la millor ambaixadora de la seua marca en l’estranger.