Jorge Rodríguez dóna “un pas al costat” en la Diputació de València

També ha sigut suspès de tots els seus us càrrecs orgànics dins del PSPV però seguirà sent alcalde d'Ontinyent.

Jorge Rodríguez ha donat “un pas al costat” en la Diputació de València i ha dimitit com a màxim responsable de la corporació provincial, després que la setmana passada havera sigut detingut i investigat per malversació i prevaricació en l’operació Alquería. El que si que mantindrà serà el seu càrrec com a alcalde d’Ontinyent.

Rodríguez també ha sigut suspès de militància en el PSOE i com a portaveu en el PSPV. El responsable de la institució provincial realitzarà aquest anunci en la seu de la plaça de Manises.

Els motius pels quals Rodríguez cessa de les seues funcions públiques són, entre unes altres, la preparació de la seua defensa en el judici i que aquestes circumstàncies no perjudiquen al partit amb un assumpte que d’ací a eleccions pot ser utilitzat per l’oposició.

Les mateixes fonts insisteixen que la recerca sobre Rodríguez fa referència en tot cas a una qüestió “merament administrativa” i demanen que com més prompte millor s’alce el secret del sumari per a evitar així “judicis paral·lels”. EFE