Hurtado donarà veu a les metgesses valencianes si és reelegida presidenta del Col·legi de Metges

L'actual presidenta de l'ICOMV ha presentat la seua candidatura i ha anunciat algunes de les seues apostes com la creació de l'Oficina de la Dona Mèdic o el reforç del pla formatiu gratuït.

El Col·legi Oficial de Metges de València inicia el seu procés electoral. Mercedes Hurtado, l’actual presidenta de la institució valenciana, ha presentat hui la seua candidatura a la reelecció amb l’eslògan “Me gusta ser médico”.

Hurtado ha realitzat balanç dels seus quatre anys de legislatura i ha anunciat algunes novetats que posarà en pràctica si ix reelegida. La més destacada serà la creació de l’Oficina de la Dona Mèdic.

Mercedes Hurtado durante la presentación de su candidatura al ICOMV.Altres de les novetats seran la creació d’una borsa de treball per a familiars no mèdics i una gestió directa sense gerents per a evitar que es desvirtuen les veritats necessitats dels socis. Tot açò sense oblidar donar continuïtat a l’oficina d’atenció social i apostar pel pla formatiu gratuït amb nous cursos i acreditacions.

Al costat de Mercedes Hurtado, el Col·legi de Metges compta amb altres tres candidatures per a la presidència. Serà el pròxim 3 de maig quan prop de 15.000 metges acudisquen a les urnes per a triar a la junta que vetlarà pels interessos d’este grup sanitari durant els pròxims quatre anys.