Ford retallarà personal i revisarà les plantes d’Europa

La direcció de la multinacional analitzarà les instal·lacions d'Almussafes per a determinar els ajustos de plantilla.

L’empresa automobilística Ford ha anunciat als sindicats de les instal·lacions europees que revisarà la producció de cada planta per a prendre unes decisions que seran “difícils i dures” en posar en qüestió el futur de la companyia a Europa.

El representant d’UGT en Ford Almussafes, Carlos Faubel, ha sigut qui ha explicat a l’Agència EFE esta informació després de la celebració d’una reunió mantinguda en Colònia (Alemanya) que ha definit de “llarga, tibant i difícil”.

Esta reunió havia sigut convocada amb tota la directiva de Ford Europa amb l’objectiu d’informar sobre els plans de negoci futurs. En ella la companyia ha anunciat que no invertirà més si no es garanteixen resultats pel que es baixarà la producció i es reduirà el número de plantilla.

Segons les declaracions de Faubel a EFE, els sindicats consensuaran un comunicat conjunt per a presentar-se als comitès d’empresa de Ford. Entre les peticions es trobarà la sol·licitud a la direcció de concretar els seus plans per a cada planta, entre elles la d’Almussafes, i que aporten tots els detalls abans de la reunió que tindrà lloc el pròxim 15 de noviembre.

Detenidos los gestores de iDental por intentar otra macroestafa