ENTREVISTES

La falla L’Empalme organitza la primera Sant Silvestre a Burjassot

-

La carrera solidària de Burjassot se celebrarà el pròxim 23 de desembre recorrent la demarcació de la falla organitzadora.

Vive Las Fallas

Les calçes que lluirà la FMIV i la seua cort d’honor 2019 en els vestits oficials

-

Aquesta vesprada es presenten les calçes que la Fallera Major Infantil de València i la seua cort d'honor lluiran en els seus vestits oficials.

Na Jordana inaugura un betlem amb el lema “Un Betlem de Borumballa”

-

La Falla Na Jordana inaugura este diumenge un pesebre creatiu dedicat al patró de les festes de València i als fusters fallers.

Chiquillo és reelegit President Internacional UNESCO Ruta de la Seda

-

En 2016 les falles van ser reconegudes Patrimoni i Xiquet exerceix el càrrec com a President Internacional UNESCO Ruta de la Seda.

Ganadors dels playbacks de JCF

-

La falla Duc de Gaeta guanya el primer premi de playbacks de la categoria infantil amb un espectacle dirigit per Fran Casares

Rat penatvideo

Lo Rat Penat ja té Regina dels Jocs Florals 2019

María Chaqués es converteix en la nova representant de Lo Rat Penat per a l'exercici 2019 tres la demanà.

Mafemicvideo

Alcàsser, el gran aparador per als Moros i Cristians

El municipi acull aquest cap de setmana la V fira de proveïdors d'una de les celebracions, cada vegada més, amb major arrelament a la província de València.

L’elegància, dolçor, saber estar i valenciania de les falleres majors

-

Marina Civera i Sara Larrazábal llueixen regnat com a màximes representants de les Falles de 2019 en 7 Televalencia.

Les falleres majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, llueixen regnat des que el passat 11 d'octubre fossin proclamades oficialment com a màximes representants de les Falles de 2019. Desde llavors, les seues agendes diàries ja no són les del seu treball, estudis...

Alcàsser converteix el seu comerç local en un gran aparador

-

El municipio última los detalles para una nueva edición de la Muestra Agroalimentaria y Comercial que se ha consagrado como una 'festa major' en la localitat i la comarca.

Alcàsser última tots els detalls per a una nova edició de la qual s'ha consagrat com una "festa major' en el municipi i la comarca: La XIV Mostra Agroalimentària i Comercial els dies 19, 20 i 21 d'octubre. Una iniciativa més que consolidada que l'any...

Pedro Rodríguez repetirà com a president de la FSMCV

-

Un dels principals objectius és treballar per l'empleabilitat dels músics i que no hi haja fugida de talents musicals.

L'actual president de la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, Pedro Rodríguez, repetirà en el seu càrrec durant els pròxims quatre anys, a l'espera que se celebre l'Asamblea General el pròxim mes d'octubre i siga de forma oficial. Així ho va...

GENT

FALLES

POBLES EN FESTES

El més vist

Recomanem