Les falles ja estan en el carrer

Les comissions i monuments d'especial i de primera ja han començat a alçar les primeres peces i comencen a prendre forma en el carrer.

Falla municipal

Les falles de València comencen el seu compte enrere per a la plantà del 2018. Les comissions i monuments d’especial i de primera ja han començat a alçar les primeres peces i comencen a prendre forma en el carrer.

De fet, la falla municipal de Latorre i Sanz, al costat de l’artista Okuda, ompli de colorit la plaça de el ‘Cap i Casal’. Es tracta d’un cap d’ós, omple de color i elaborada amb figures geomètriques.

Altres falles que també està començant i avançant el seu muntatge, a causa de les seues dimensions, són les del barri de Ruzafa o El Pilar.

Falla El Pilar

Les figures amaneixien este diumenge diumenge tapades amb un plàstic per a evitar que es danyaren a causa de les previsions de pluja. A més, s’estan prenent precaucions pel fort vent, a l’espera que remeta per a la plantà oficial. De moment, treballen a contrarellotge perquè estiga tot llest i no hi haja cap contratemps.