armani

València Basket va caure en la Fonteta davant del conjunt italià en un partit que va ser resolt després de dos pròrrogues amb l’encert exterior de Jerrells.

L’entrenador Txus Vidorreta va començar el partit posant en pista el quintet format per Sam Van Rossom, Erick Green, Fernando San Emeterio, Aaron Doornekamp i Bojan Dubljevic. El center montenegrÍ va anotar la primera cistella del partit amb un triple, encara que l’equip italià li va donar la volta ràpid amb punts de Theodore i M’Baye. Un triple de Van Rossom i un ganxo de Dubljevic van obrir un parcial que va tallar Micov per al 8-7 al pas per l’equador del primer acte. El segon triple de Van Rossom va trobar la resposta d’un altre de M’Baye, però Green i Pleiss anotaven suficient per a mantindre per damunt a l’equip taronja. Precisament un triple de Green posava el 18-14, i encara que Jerrells i un triple de Theodore tornaven a posar per damunt a l’equip italià, un alley-oop baixat per Pleiss deixava el marcador en 20-19 al final del primer acte.

Un triple de Guillem Vives i una safata en transició del capità Rafa Martínez equilibraven l’anotació italiana en l’inici del segon quart, encara que van ser cinc punts seguits de Pleiss els que van ampliar la renda fins a sis punts (30-24 min.13). Amb el pivot alemany anotant des de la mitja i llarga distància, Olimpia Milan va tirar mà de Jerrells i el seu capità Cinciarini per a acostar-se, encara que un nou encert de Rafa Martínez trepitjant la línia de tres posava el 34-29. Goudelock va agafar el seu fusell per a empatar el partit i un mat de Jefferson va posar per davant al quadre italià amb un parcial de 0-7 que va trencar San Emeterio amb un 2+1. Green va tornar a posar tres a dalt a l’equip taronja des del tir lliure, Goudelock i Jefferson van tornar a canviar l’amo del partit i una cistella amb addicional de San Emeterio ficava un a dalt a l’equip taronja a un minut del descans. Dos tirs lliures de Dubljevic i un altre de Van Rossom deixaven el marcador en 45-41 en arribar a l’intermedi.

Dos encerts seguits de Erick Green van obrir la segona meitat, però Theodore li va replicar en ambdues ocasions. Un triple de Vives i una pilota penjada que Green va ficar en l’anella donaven una primera estirada en un partit de distàncies curtes. Després d’una altra bona defensa, Green va anotar des de la mitja distància i va haver-hi falta sobre l’equip taronja en la lluita pel rebot. Valencia Basket va aprofitar la bola extra per a ficar un triple de Doornekamp i fer més gran la ferida (59-45 min.24). L’equip taronja va seguir apretant en defensa i una cistella amb addicional de Green va ampliar el parcial a 13-0 i va obligar a Pianigiani a cremar el seu segon temps mort amb 62-45. Goudelock va trencar el parcial amb un triple i Jerrells va pujar la intensitat per a tractar de tornar a ficar als seus en partit anotant o assistint a Gudaitis, per a un parcial en contra que va portar a Vidorreta a parar el partit. Goudelock va acostar a huit a l’equip italià i Dubljevic va trencar l’estirada de l’Olimpia Milan des del tir lliure (64-54 min.28). Theodore i Gudaitis ho deixaven en 64-58 amb deu minuts per jugar.

Jerrells va ficar un triple per a posar a tres als italians, però San Emeterio amb una altra cistella amb addicional donava un poc d’oxigen al quadre taronja. Kalnietis va anotar un altre triple després d’una jugada embrollada just abans que Goudelock haguera de retirar-se del partit per una lesió en la cama dreta. Pleiss es va inventar un ganxo per a anotar però Jefferson va anotar un altre triple per a posar-se a dos (69-67 min.34). En un moment crític, l’equip taronja va encadenar dues bones defenses i va jugar bé en col·lectiu per al triple de Van Rossom. Encara que Theodore es va traure de la cistella un 2+1, Dubljevic va traure la personal i va anotar des del tir lliure i Jerrells va anotar per elevació en una acció individual. València Basket va defensar a la perfecció en dues ocasions per a no deixar als italians equilibrar el partit, però li costava anotar en l’altre costat i la trobada entrava a minut i mig amb 74-72. Després d’un robatori de Pleiss, el propi alemany va fallar un ganxo. Després d’una altra bona defensa Sastre va fallar el triple i malgrat que Pleiss va rebotejar en atac, l’equip taronja no va poder arribar a tirar. Pel que s’arribava amb 74-72 a 19 segons del final. Bola per als italians. El triple de Green no va entrar i el partit es va anar a la pròrroga.

Jerrells va començar el temps extra ficant un triple i Sam Van Rossom li va respondre en l’acció següent anotant un altre. Micov va ficar un triple des de la cantonada però Green va ficar un altre per a tornar a empatar a 80 a 2:32 del final. Jerrells va ficar un nou triple però Doornekamp va tornar a contestar amb un altre triple per al 83-83 a 1:44 del final. Tarczewski la va enfonsar per a a baix i Sant Emeterio ho va tornar a empatar des del tir lliure. Gudaitis va fallar atacant el cèrcol, però Valencia Basket tampoc va poder anotar en l’acció següent. Empat a 85 amb 33,2 segons per a acabar el temps extra. Bola per a Milan. Valencia Basket va defensar l’anella però després de la falta de Vives i el nou atac italià, no va haver-hi temps per a muntar un bon atac i el partit es va anar a una segona pròrroga.

Jerrells va anotar cinc punts seguits per a disparar al seu equip i després que Van Rossom no anotara des de la personal, Theodore va anotar el triple per a posar el 85-93 amb tres minuts per a acabar. Dubljevic només va anotar un tir lliure i el Armani Milan va atacar amb criteri per a la cistella còmoda de Gudaitis. Els punts de Dubljevic van trobar la resposta en una acció individual de Jerrells que protegia l’avantatge italià mentre els segons seguien caent. Els punts de Dubljevic van arribar massa tard, amb un equip italià que atacava llarg i a més amb encert, amb un nou triple de Jerrells. Malgrat l’esforç taronja i els punts al final de San Emeterio, l’encert en el tir exterior del AX Armani Exchange Olimpia Milan va decantar el partit del costat italià per un resultat final de 98-103.