L’EMT duplicarà el seu servei nocturn per al festival pirotècnic del 8 d’octubre

Des de l'inici del servei nocturn a les 22.30 hores totes les línies tindran una freqüència de pas menor als 30 minuts.

EMT

L’Empresa Municipal de Transports de València duplicarà el servici nocturn de totes les seues línies nocturnes la nit del 8 d’octubre per a possibilitar que tots els valencians i valencianes puguen gaudir del festival pirotècnic que es dispararà a l’Albereda.

Des de l’inici del servici nocturn (22.30 hores), totes les línies tindran una freqüència menor als 30 minuts. A més, en el cas de les línies N1, N8, N89 i N90 els autobusos seran articulats, el que augmentarà la seua capacitat per a dur més gent.

Amb motiu de tots es actes programats el diumenge 7 d’octubre i el mateix dia 9, EMT València activarà un dispositiu d’informació al carrer per a facilitar els desplaçaments. També s’enviarà mitjançant l’aplicació un missatge a tots els dispositius mòbils informant dels talls i nous recorreguts de les línies afectades per les activitats programades per a eixos dies.

El dimarts 9 d’octubre, des de les 12.00 hores, les línies que vinguen del nord de la ciutat es desviaran per Ciudadela i per les Grans Vies, en lloc de pel carrer Colón que estarà tallat per la mascletà i des de la zona sud limitaran a Guillem de Castro. Per la vesprada, l’entrada pel sud limitarà a la segona corona (Grans Vies) ja que el centre estarà tallat per les manifestacions i la desfilada de Moros i Cristians.

El público podrá ver muy de cerca el castillo del 9 d’Octubre