El doctor Cavadas reconstrueix una separació completa de la columna vertebral i la pelvis en un pacient

El doctor Pedro Cavadas i el seu equip han realitzat una cirurgia per a unir la columna vertebral a la pelvis a un pacient que es va quedar tetraplègic.

Cavadas

El doctor Pedro Cavadas i el seu equip han realitzat una cirurgia per a unir la columna vertebral a la pelvis usant os del peroné a un pacient que es va quedar tetraplègic després d’una greu lesió produïda per una arma de foc als 9 anys i que li ha obligat estar en el llit en els últims anys com a conseqüència de les complicacions en la zona lumbar.

El pacient Wilmer Arias va ser operat a l’Hospital de Manises pel doctor Cavades i gràcies a l’acord de la Fundació Cavades i el centre hospitalari, aquest jove guatemalenc pot ara continuar la seua vida des d’una cadira de rodes amb lleugera mobilitat de braços i mans.

El cirurgià valencià, l’equip directiu del centre sanitari i el pacient Wilmer Arias explicaran aquest cas de cooperació internacional en el qual han participat l’Hospital de Manises, la Fundació Cavades i NPH dijous que ve a les 10.30 hores en una trobada amb els mitjans.

La cirurgia cardíaca de l’Hospital del Vinalopó en l’avantguarda sanitària