Un turisme a l’abast de tots en La Fira de les Comarques 2018

Rodríguez: “L'aposta és desenvolupar productes turístics amb un valor afegit per a permetre als municipis explotar els seus recursos i generar ocupació”.

La Fira de les Comarques 2018 ha tancat les seues portes posant el turisme valencià a l’abast de tots els públics i butxaques durant aquest cap de setmana en la Plaça de Bous de València. El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; acompanyat per la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, van inaugurar el certamen organitzat pel Patronat de Turisme, consolidat ja com una de les grans cites del turisme valencià.

Un total de 47 municipis, 12 mancomunitats i més de 30 associacions i empreses turístiques han donat a conèixer infinites propostes per a viure l’oci en el territori valencià en la Fira de les Comarques 2018.

En paraules del president, “esta és la nostra casa, la nostra terra, i no hi ha millor lloc des del qual projectar al món els nostres encants, la riquesa patrimonial, històrica i natural; la varietat artesanal i gastronòmica; l’atractiu turístic de les nostres destinacions, que constitueixen al seu torn un dels principals motors econòmics que impulsen el nostre creixement i garanteixen el nostre futur”.

Rodríguez va destacar, durant l’obertura del certamen, “l’aposta d’esta corporació, a través del Patronat que dirigeix Pilar Moncho, per productes turístics estratègics, amb un valor afegit i una continuïtat en el temps, que permeten a les comarques valencianes explotar els seus recursos en matèria turística i disposar de noves vies per a generar ocupació”. Al mateix temps, el president va assenyalar que “el treball coordinat amb la Generalitat, a través de l’Agència Valenciana del Turisme, ens permet arribar a més municipis i a més persones amb aquesta política de dinamització turística i igualtat d’oportunitats per a les destinacions tant d’interior com de costa”.

El president va insistir també en l’obertura de la plaça de bous a tots els valencians. “Fa menys d’un mes gaudim en este mateix escenari del millor tennis del món amb la Copa Davis; ara inaugurem esta festa del turisme dels nostres municipis; i en els pròxims mesos rebrem en aquest mateix recinte als millors artistes del panorama musical espanyol del moment”, va assenyalar Rodríguez.

Per la seua banda, Mª Josep Amigó assegurava que se cerca “potenciar les destinacions de pobles i comarques com a productes turístics diferenciats, accentuant els nostres paisatges, la nostra gastronomia i la nostra cultura és el futur i per açò és molt important ajudar al desenvolupament econòmic de les comarques valencianes, la qual cosa es veu perfectament en aquesta Fira de les Comarques i en les iniciatives desenvolupades des del Patronat de Turisme de València”.

La responsable de Turisme, Pilar Moncho, declarava que “la gent torna on ha sigut feliç i estem convençuts que anem a oferir propostes atractives i originals per a fidelizar al nostre principal mercat, els propis valencians i valencianes”.