Detingut per intentar llançar per la finestra a la mare de la seua novia a Vigo

L' agressor s'hi havia lloc violent en un dels moments més tibants de la discussió i va agarrar a la mare de la seua parella amb intenció de llançar-la.

Vigo
La Policia Local de Vigo ha detingut a un home de nacionalitat francesa a Vigo, per sacsar a la mare de la seua parella amb la intenció, suposadament, de llançar-la des d’un cinquè pis.

Una persona que va presenciar els fets, va cridar per telèfon a la policia sobre les onze de les nit del dilluns per a alertar que algú intentava tirar a una dona per la finestra d’un edifici de la zona de Balaídos. Ella demanava auxili, quan va ser arrossegada a l’interior de l’habitatge, però va captar l’atenció dels veïns que no van tardar a avisar a les autoritats policials.

Els agents van ser rebuts per una dona de 37 anys que assegurava que convivia amb el detingut i amb el fill de tots dos, un xiquet de quasi tres anys.

La parella sentimental del suposat agressor va relatar que el seu company i la seua mare hi havia començant a discutir i ell es va posar violent i la va agarrar pel coll espentant-la cap a la finestra de la cuina amb la intenció de tirar-la.

En aqueix moment, va dir, va veure a la seua mare amb mig cos fora de la finestra i es va interposar en l’agressió i va tirar d’ella cap a dins. Pel que sembla estaven separats i s’estaven donant una segona oportunitat, segons han informat els agents.

Al detingut també li van ser confiscades diverses armes de foc que tenia a casa, entre les quals es trobaven escopetes de caça, una pistola i un revòlver, així com diversa munició.