El Circuit de Carreres Populars reapareix a Bunyol

Un total de 585 participants han confirmat la seua inscripció, d'ells el 82% són atletes inscrits en el Circuit de la Dipu, un dels percentatges més alts de tot el calendari.

buñol

El circuit de Carreres Populars de la Dipu reapareix este cap de setmana de nou en la Foia de Buñol. És la carrera Tomatina que per segon any consecutiu repetix en el calendari degà de l’atletisme popular espanyol. Serà l’última prova de l’estiu abans d’afrontar una tardor repleta d’objectius per als nostres corredors. Buñol organitza esta prova des de fa 22 edicions i els participants es van a trobar un recorregut típic d’esta comarca d’interior. Contínues pujades i baixades protagonitzen el recorregut, un passeig al voltant de la localitat amb impressionants vistes del Castell i la naturalesa de la comarca.

Un total de 585 participants han confirmat la seua inscripció en l’esdeveniment. D’ells el 82% són atletes inscrits en el Circuit de la Dipu, un dels percentatges més alts de tot el calendari. També molt destacable és la presència de la participació femenina amb 24% sobre el cens total dels participants.

L’alta participació d’atletes del circuit es deu sens dubte a què molts participants volen assegurar, com més prompte millor, les huit carreres completades el que els garantix finalitzar el circuit. També carreres com la de Buñol són ideals per a llimar punts respecte als rivals més directes en les distintes classificacions. En este sentit a estes altures de calendari ja estan prou perfilades les candidatures al triomf per a les distintes categories. El mateix ocorre amb la classificació absoluta on els dos atletes del Gaes Runing Team: Hassane Aouchar i Ouais Zitane es van a disputar el triomf absolut.

En categoria femenina Fatima Ayachi té practicament subjecte amb les dos mans el triomf absolut mentres que Patricia Montalvo i Mª José Cano pugnen per la segona posició. En clubs, excepte hecatombe, pareix difícil que se li escape el triomf a l’Orero Paterna Runners que a Buñol de nou és el club amb major presència d’atletes per davant dels habituals Never Stop Running i la Colla de Córrer el Parotet.