Cels assolellats per a l’inici de la setmana

Els termòmetres rondaran els 30 graus després d'un cap de setmana amb tempestes.

Quant al temps per a avui cels completament clars. Després de les pluges d’aquest cap de setmana, sembla que torna la calma. Les temperatures també seran estiuenques, ja que el termòmetre rondarà els 30 graus de màxima. Com dèiem, la calma ha tornat.
I demà es mantindran els cels clars durant tota la jornada i les temperatures seran una mica més agradables fins i tot que el dia anterior, ja que les màximes descendiran fins als 28 graus. És a dir, que para els que estiguen ara de vacances, poden gaudir de dies sencers de platja.
Quant a la província de València. Dies assolellats en tot el territori i valors que aconseguiran els 29 graus com és el cas de Sagunt i Aiora. Però en línies generals el temps serà estable. Pel que no hi haurà sobresalts.
Per a la resta de la setmana. Els núvols començaran a aparèixer encara que de manera feble, poden descarregar algun ruixat localitzat, sobretot el dissabte que és quan més presència de núvols hi haurà. Temperatures màximes de 31 graus també per al dissabte. Però cura, perquè el diumenge aqueixos valors baixaran fins a 7 graus, és a dir, fins als 24 graus.

En quant al risc d’incendis, la provincia de València està en el nivel alt, es a dir la tenim marcada en color roig, pel que cal extremar totes les precaucions i davant qualsevol albirament, cridar al 112, número del centre d’Emergències de la Generalitat.