Carrefour es compromet amb els productes valencians

Els supermercats s'han compromès a oferir en els seus expositors quasi 300 productes locals de 98 empreses diferents.

Carrefour es compromet amb les pimes i els productes de la Comunitat Valenciana, per això celebra fins al 24 de juliol una campanya promocional en la qual participen 98 empreses i 267 productes valencians com a embotits, formatges, arròs, ous o vins dels cellers de la zona.

La Generalitat ha recolzat este programa i s’ha mostrat molt satisfeta perque una empresa tan pontent com Carrefour confie en els productes locals.

Per als responsables de Carrefour, les empreses agroalimentàries de la zona són molt importants per al model de negoci en el qual els supermercats s’han situat. Així, les empreses locals que ofereixen productes d’excel·lent qualitat es consoliden en les empreses locals es consoliden en l’assortiment dels hipermercats de la Comunitat Valenciana.

Les xifres que es manegen des de Carrefour són de vertigen ja que amb aquesta iniciativa s’han superat els 550 milions d’euros gràcies a les relacions comercials amb més de 1000 empreses. Tot un impuls econòmic per a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat