Tranquil·litat davant la caravel·la portuguesa: “la platja està vigilada”

Fuentes de l'Ajuntament declaren que no hi ha bancs d'estes "falses meduses" i que les platges estan vigilades per a garantir la protecció dels banyistes.

Davant l’aparició d’una caravel·la portuguesa (“falsa medusa”) que va arribar ahir a la platja de la Malvarrosa, i d’un altre exemplar que s’ha localitzat hui en la Devesa, la regidora de Qualitat Mediambiental i Platges, Pilar Soriano, ha llançat un missatge de tranquil·litat a la població: “en totes les platges del Mediterrani hem d’activar el protocol oportú en el moment que aparega un segon exemplar d’esta espècie en la mateixa platja”.

La regidora ha explicat que estan “pendents” i ha volgut “enviar un missatge tranquil·litzador a tota la població perquè tots els mitjans de l’Ajuntament, conjuntament amb Creu Roja, estan vigilant el mar i actualitzarem tota la informació a través de la pàgina web i les xarxes institucionals“.

Ahir es va trobar, abans de les 8 de la vesprada, un exemplar en la platja de la Malvarrosa, es va revisar tota la zona i no es va trobar cap altre. “Este matí s’ha tornat a fer exactament el mateix procediment i fins al moment no tenim cap altra en aqueix espai. Si aparegueren en la mateixa platja almenys dos exemplars, hissaríem la bandera roja i avisaríem a la població perquè no es banye”, ha sentenciat.

http://7televalencia.com/carabela-portuguesa-malvarrosa/