Cau una graderia del rodatge de el “Chester” de Risto Mejide

La gravació accidentada s'ha realitzat en exteriors, en el camp de futbol Satalia, a Barcelona

El rodatge de el “Chester” de Risto Mejide ha hagut d’interrompre’s a causa d’un accident, ha caigut una graderia mentre el presentador anava a entrevistar a Andrés Iniesta. El futbolista del Barcerlona és actualitat perquè ha anunciat la seva retira d’aquest esport després d’haver aconseguit molts èxits tant en el seu equip com en la Selecció Espanyola.

L’enregistrament s’estava realitzant en exteriors, en el camp de futbol Satalia, a Barcelona. Des del compte oficial de Twitter de Mediaset han lamentat el succés on han resultat 11 persones ferides, encara que cap està en estat greu. Segons han informa per les xarxes socials “els cossos de seguretat, servei d’ambulància i bombers de Barcelona” han realitzat “una atenció immediata als ferits lleus en el seu primer diagnòstic”. També des de la cadena desitgen una aviat recuperació per als ferits.

Risto Mejide ha escrit en Twitter que “per respecte als ferits he esborrat totes les publicacions que havia posat sobre l’enregistrament d’avui. L’important és que es recuperin al més aviat possible. Una abraçada a ells i a les seves famílies”.