Ballar amb el cotxe en marxa és un repte viral perillós

Aquesta pràctica que està donant quebraderos de cap a les forces de seguretat

El peligro de bailar con el coche en marcha

El cotxe en marxa i ballar al són de la música de “In my feelings” s’ha convertit en el repte viral més perillós, la Policia Nacional i Guàrdia Civil recorden que està prohibit. No és el mateix tirar-se per damunt una galleda d’aigua freda per una causa solidària que ballar amb el cotxe en marxa.

El repte s’ha popularitzat sota el nom “Kiki, do you love em?” en referència a la primera estrofa del single “’In my feelings” del raper Drake. Algunes influencers espanyoles han difós per les seves xarxes aquesta pràctica que està donant quebraderos de cap a les forces de seguretat.

Les instagramer Dulceida i Laura Escanes han compartit vídeo ballant mentre es baixen del cotxe en marxa. Més de 200.000 post han estat compartits amb el hashtag#Inmyfeelingschallenge.

Recomanem precaució i no arriscar-se a multes per gravar amb el mòbil mentre conduïm, el cinturó de seguretat ha d’estar posat sempre. La seguretat en les carreteres no solament ens afecta a nosaltres sinó als altres conductors amb els quals ens creuem. Conduir no és un joc.