belmonte
17-06-2017 VCF MESTALLA v ALBACETE Play offs Ascenso a Segunda. En Mestalla Valencia

Gran ambient a Mestalla per a acollir l’últim partit a casa del filial valencianista en aquesta eliminatòria de ‘Play-Off’. Els primers minuts van començar amb molta intensitat per part del VCF Mestalla, que guanyava metres cada minut sobre l’àrea de l’Albacete.

Per banda dreta van arribar les primeres aproximacions per als valencianistes, amb les combinacions entre Nacho Gil i Nacho Vidal, molt actiu en aquest primer temps, que arribaven fins a la línia de fons creant les primeres ocasions de la trobada.

Encara que l’Albacete sabia aguantar la pressió, i cercava ocasionar i quan el VCF Mestalla estava gaudint de més ocasions, va arribar el primer tant de la trobada per a l’Albacete, en el minut 28, amb una rematada d’Eloy Gila que es colava per la dreta de la porteria d’Antonio Sivera. Un gol que no va frenar als de Curro Torres, que van continuar amb la possessió de pilota cercant retornar l’empat al marcador. I apunte va estar d’aconseguir-ho en el minut 38 de joc Rafa Mir, que després d’una acció individual de Nacho Vidal per banda dreta, va trobar la rematada en el centre de l’àrea, per al paradón de Tomeu, que es va estirar en el qual podia haver sigut el gol de l’empat. I així van transcórrer els primers 45 del primer temps, amb la possessió del costat del VCF Mestalla encara que sense sort en les ocasions de perill.

La segona part va començar amb dues ocasions clares per al VCF Mestalla, la primera la va tenir Aridai, amb un tret picat des de fora de l’àrea que per molt poc es va ser desviat. I minuts més tard va ser l’ocasió per a Eugeni, que es va quedar a mig metre de rematar a porta buida un centre perfecte de Nacho Gil. L’afició es bolcava amb l’equip i reclamava les accions arbitrals, que contínuament paraven la trobada després de faltes a favor del rival.

Però malgrat tot, el VCF Mestalla no deixava d’intentar-ho, i es colava contínuament en l’àrea rival generant ocasions de perill. Ocasions que es van donar successivament per ambdues bandes, amb les incorporacions de Nacho Vidal i Lato, que centraven amb facilitat pilotes a l’àrea de l’Albacete, encara que sense sort per als de Curro Torres. I en una d’aqueixes ocasions arribava la genialitat de Nacho Gil per banda esquerra.

Finalment cau el VCF Mestalla en l’anada de la tercera i última eliminatòria dels Play-Offs, una eliminatòria que es decidirà en l’Estadi Carlos Belmonte, diumenge que ve a les 20:30 hores.