Ábalos manifesta “preocupació” per les suposades irregularitats del PSPV

El ministre de Foment ha assenyalat que el partit ha iniciat una comissió de recerca per a fer "justícia" encara que ha assenyalat que "el correcte és que els jutges es pronuncien".

Ábalos
José Luis Ábalos durante su último encuentro con los militantes del PSOE en Huesca.

El ministre de Foment i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha assegurat davant els mitjans de comunicació que les informacions sobre les presumptes irregularitats per part del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana estan causant “molta preocupació i inquietud” dins del partit.

Ábalos ha destacat que els socialistes valencians no estan personats en la causa i per esta raó no disposen d’accés a la documentació publicada per El Mundo, diari que ha informat sobre unes suposades irregularitats comeses pel partit en la campanya electoral de 2007.

El secretari d’Organització del PSOE també ha deixat clar que el PSPV ja ha començat una comissió de recerca i que ha enviat un informe d’açò a l’adreça federal del Partit Socialista. Segons ha explicat Ábalos, serà la cúpula del PSOE qui analitze aquest informe perquè “es faça justícia” encara que ha recordat que és una qüestió que està judicializada i que “el correcte és que els jutges es pronuncien”.