7 TeleValencia prepara la seua nova temporada informativa

'7 al Dia' i 'Àgora' volen seguir sent els programes d'actualitat capdavanters de la província de València.

Els informatius de 7 Televalencia estan preparats per a començar un nou curs en la redacció formada per un equip de periodistes i tècnics, que ofereixen tota l’actualitat de la província de València. El programa ‘7 al Dia’, que presenta Carles Navarro, aspira a seguir reforçant el lideratge en la seua franja horària i mantenir-se com l’espai informatiu preferit dels valencians per a informar-se.
La redacció d’esports, encapçalada per Diego Martínez, té treball extra aquesta temporada amb els dos equips de futbol de la ciutat de València en primera divisió, així com tot el que respecta al València Basquet o al circuit de carreres populars.
L’espai de debat Àgora, que dirigeix la directora d’informatius d’aquesta casa, Sylvia Costa, arrancarà la temporada tractant els temes més candents de l’actualitat política, comptant amb els seus protagonistes i els analistes més experts. S’ha complit la meitat de la legislatura i les diferents formacions passaran pels estudis de 7 Televalencia a plantejar les seues propostes de cara a les pròximes eleccions.
7 Televalencia seguirà la mateixa línia de la temporada passada: oferir informació pròxima a través de totes les seues plataformes multimèdia 7televalencia.com i de les xarxes socials